Wieprzowina Sautè z pikantną kukurydzą
Wieprzowina Sautè z pikantną kukurydzą wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,29 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, oleju roślinnego, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 36%. Spróbuj Hamburgery wieprzowe z boczkiem-kukurydza Saute, Pikantna zupa wieprzowa, zielona papryka i kukurydziana, oraz Kukurydza Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ziarna kukurydzy i mleka w dużym rondlu. Doprowadzić mieszaninę kukurydzy do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień i dusić 20 minut, często mieszając. Odcedzić mieszaninę kukurydzy przez sito nad miską, rezerwując płyny i ciała stałe.
Kotlety schabowe posypać czarnym pieprzem.
W płytkim naczyniu umieść zarezerwowany płyn kukurydziany. Zanurzyć jedną stronę każdego posiekać w płynie kukurydzianym; pogłębiać w mące.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Na patelni umieścić 4 kotlety schabowe, obrane boki w dół i gotować 2 minuty. Obróć kotlety wieprzowe na, i gotować 2 protokół lub aż gotowe. Powtórz procedurę z 1 łyżeczką oleju i pozostałymi kotletami wieprzowymi. Odstawić kotlety schabowe i ogrzać.
Dodaj cebulę na patelni, i saute przez 30 sekund na średnim ogniu.
Dodaj zarezerwowane stałe kukurydzy i orzeszki ziemne; smażyć 4 protokół.
Dodaj sos sojowy, cukier, i papryka; smażyć 4 minuty lub aż płyn odparuje.
Umieść 2 kotlety wieprzowe na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z 1/2 mieszanki kukurydzy szklanki.