Wieprzowina Ragu Po Węgiersku

Wieprzowina Ragu Po Węgiersku
Przepis wieprzowina ragu Węgierski styl jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Na $2.8 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 64G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka kurczaka, mielony kminek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym, Rigatoni z pikantnym kalabryjskim Ragu wieprzowym, oraz Placek pasterski po węgiersku dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia58
Magazyn