Wieprzowina pieczona z miodem i kminkiem z karmelizowaną cebulą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonej wieprzowiny z miodem i kminkiem z karmelizowaną cebulą. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, miód, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kminkowo-Cayenne puree ziemniaczane z karmelizowaną cebulą, Zupa grochowa z karmelizowaną cebulą i kminkiem, oraz Paczki wieprzowe grillowane miodowo-Kminkowe BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wykończ tłuszcz z wieprzowiny; zdobądź wzór diamentu na wierzchu wieprzowiny.
Połącz miód i kolejne 4 składniki (miód przez czerwoną paprykę) w małej misce.
Połączyć 2 mieszanki miodu łyżki i cebuli kliny; wrzucić dobrze połączyć.
Umieść wieprzowinę na stojaku na patelni brojlerów lub patelni do pieczenia. Ułóż kliny cebuli wokół wieprzowiny.
Pozostałą mieszaninę miodu posmarować wieprzowiną. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część wieprzowiny.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę i 15 minut lub aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy).
Umieścić wieprzowinę na półmisku i przykryć folią.
Odstawić na 10 minut, aby wieprzowina wchłonęła soki. (Temperatura pieczenia wzrośnie o 5 po staniu).
Dodaj 1/2 bulionu szklanki do kapieli na patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Połącz mieszankę kapieli i 1/2 szklanki bulionu w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Wieprzowinę pokroić po przekątnej na cienkie plastry; podawać z cebulą i sosem.