Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne gotowania meksykańskiej wieprzowiny spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Mieszanka sera monterey jack, fasola, stare el chiles i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Mexican Pulled Pork, Slow Cooker Mexican Pulled Pork , oraz Slow Cooker New Mexican Red Pork Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wieprzowinę, salsę i chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Zęby Przyrodzenia
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 8 godzin.
3
Wymieszać z fasolą. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie około 5 minut lub aż fasola są gorące.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.