Wieprzowina i ziemniaki z rozmarynem
Wieprzowina i ziemniaki z rozmarynem to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 53g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis od Betty Crocker ma 115 fanów. Mieszanka baby-cut marchew, sól, musztarda dijon, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Rozmaryn Czosnek Puree Ziemniaki, Slow Cooker polędwiczka wieprzowa pieczona z czerwonymi ziemniakami, oraz Slow Cooker kremowe kotlety wieprzowe i ziemniaki.
Instrukcje
Ułóż ziemniaki i marchew wokół zewnętrznej krawędzi w 4-do 6-quart powolnej kuchence.
Jeśli pieczeń wieprzowa jest w siatce lub jest związana, nie usuwaj.
Wymieszać musztardę, rozmaryn, tymianek, sól i pieprz w małej misce; rozprowadzić równomiernie na wieprzowinie.
Umieść wieprzowinę w powolnej kuchence (lekko zachowa się na warzywach).
Cebulę posypać wieprzowiną.
Rosół polać równomiernie wieprzowiną i warzywami.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
Wyjąć wieprzowinę i warzywa z kuchenki, za pomocą łyżki szczelinowej.
Umieść wieprzowinę na desce do krojenia; Usuń siatkę lub sznurki. Pokroić wieprzowinę. Aby służyć, łyżka soków z kuchenki nad wieprzowiną i warzywami.