Wieprzowina i chorizo Chile Burger

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wieprzowinę i chorizo Chile Burger spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 739 kalorii, 32G białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka soli koszernej, awokado, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chorizo Burger, Chile i chorizo Cornbread, oraz Chorizo Chile Poppers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wieprzowinę, chorizo i czosnek w dużej misce i użyj rąk, aby równomiernie połączyć. Mięso podzielić na 4 równe porcje. Kształt każdej części do nawet 1/4-do 1/2-cala grubości patty (paszteciki będą bardzo cienkie). Za pomocą kciuka, zrobić płytkie 1-1 / 2-cala szerokości wcięcia w środku każdego patty (to pomaga hamburgery gotować bardziej równomiernie).
Przenieść paszteciki na talerz i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania grilla.
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do 425 ° F). Gdy grill jest gotowy, użyj szczypiec, aby pocierać ruszt kilkoma warstwami ręczników papierowych zanurzonych w oleju roślinnym.
Umieść chiles na grillu, Zamknij grill, i gotować, obracając od czasu do czasu, aż zmiękną i zwęglone po obu stronach, o 10 protokół.
Wyjąć do średniej miski i szczelnie przykryć folią lub pokrywką.
Niech chiles pary, aż skórki mogą być łatwo obrane z dala, o 10 protokół. W międzyczasie grilluj awokado.
Umyj wycięte boki połówek awokado olejem roślinnym i dopraw solą.
Umieść je wyciąć stronę w dół na grillu i gotować, aż grill znaki formularza i awokado zmiękną, o 4 do 5 protokół.
Usuń do deski do krojenia lub powierzchni roboczej, aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć, o 5 protokół.W międzyczasie obrać i wyrzucić skórki z chiles i przenieść je do małej miseczki.
Posypać 2 łyżeczkami soku z limonki, doprawić solą i wymieszać. odstawić. Gdy awokado jest gotowe, użyj łyżki, aby zgarnąć miąższ, umieść go w średniej misce i rozetrzyj widelcem na szorstkie kawałki.
Wymieszać w kolendrze i pozostałą 1 łyżkę soku z limonki. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby; odstawić.
Wyjąć paszteciki wieprzowe z lodówki i lekko doprawić obie strony solą i pieprzem.
Umieść paszteciki na wgłębieniu grilla-bok do góry, zamknij grill i gotuj bez przeszkód (nie naciskaj na paszteciki), aż pojawią się ślady grilla na dnie, około 5 do 6 minut. Używając szpatułki, Odwróć hamburgery, Zamknij grill i gotuj, aż termometr odczytu natychmiastowego zarejestruje 63°, o 6 minut więcej.
Wyjąć na czysty talerz i pozostawić w ciepłym miejscu lub namiocie luźno z folią na 5 minut.
Ułożyć opiekane bułki na powierzchni roboczej. Podzielić mieszaninę awokado między dolnej bułki. Top każdy z patty i ćwierć chiles i zamknąć z góry kok.