Wieprzowina Gotowana Na Parze

Wieprzowina Gotowana Na Parze
Kantoński wieprzowina na parze może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 114g tłuszczu, oraz w sumie 1318 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sherry, imbir, płatki chili, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Kantońskie Ryby Gotowane Na Parze, Steamed Sea Bass, Styl Kantoński, oraz Pieczony Char Sui Bao (kantońska bułka wieprzowa z grilla) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3-do 4-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić ryż i 3 szklanki wody do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż ryż jest tender do gryzienia, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Tymczasem, w 8-do 10-quart patelni lub 14-calowy wok, ustawić stojak na co najmniej 1 cal wrzącej wody. Wybierz płytką, oprawioną patelnię o szerokości około 8 cali, która pasuje do stojaka i może być podnoszona (w razie potrzeby zamontuj uprząż sznurkową).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Na płytkiej patelni połączyć bulion wołowy, 2 łyżki sosu sojowego, sherry, czarna fasola, imbir, czosnek, brązowy cukier, płatki chili i wieprzowina. Mięso obrócić w przyprawach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
RamięRamię
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przykryj patelnię folią i ustaw patelnię wieprzową na stojaku; przykryj większą patelnię. Paruj na dużym ogniu, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku (wycięta do testu), około 12 minut. Ochrona rąk, podnieś patelnię wieprzową i stojak. Trzymaj wieprzowinę w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj wystarczająco dużo wody do patelni, aby 1 cal głębokości i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj bok choy, przykryć, i gotować, aż tylko miękkie po przekłuciu, 2 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
7
Drenaż.
8
Podawać ryż w miseczkach z wieprzowiną i sokiem oraz bok choy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodaj soję do smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn