Wieprzowina Glazurowana Soją
Soy-Glazed wieprzowina może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 15g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, olej roślinny, Tyłek wieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Sos Sojowo-Sezamowy, oraz Makaron Z Sosem Sojowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wok lub dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodać olej i zawirować wok do powłoki. Cebulę gotować, często mieszając, aż zacznie brązowieć, około 2 minut.
Dodać wieprzowinę i gotować, mieszając w razie potrzeby, aż rumiane, o 15 protokół.
Pozostałe składniki wymieszać w małej misce i dodać do wieprzowiny, mieszając do płaszcza. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina będzie miękka, o 20 protokół. Jeśli mięso zacznie się kleić, dodaj 2 łyżki. woda.
Make ahead: do 2 dni do przodu, przykryte i schłodzone. Podgrzać na średnim ogniu.