Wieprzowina duszona z pomarańczą i koprem włoskim

Wieprzowina duszona z pomarańczą i koprem włoskim
Duszona wieprzowina z pomarańczą i koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 57g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka nasion anyżu, imbiru, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Wieprzowina duszona z pomarańczą i koprem włoskim, Koper Włoski Duszony Pomarańczowy, oraz Koper włoski duszony z pomarańczą.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zawiń laskę cynamonu i nasiona anyżu w mały kwadrat gazy i zawiąż wiązkę zamkniętą sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
3
Wieprzowinę osuszyć i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Rozgrzać olej w głębokim 6-do 8-quart ciężkiego garnka na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie brązowy wieprzowina w 3 partiach, obracając, około 4 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Przenieść do miski jako rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z garnka i gotować cebulę i czosnek na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Dodaj imbir, skórkę i cukier i gotuj, mieszając, 1 minutę. Wymieszaj w sosie sojowym, winie ryżowym, bulionie, wieprzowinie z nagromadzonymi sokami i torbie z gazą. Dusić mieszaninę, pod przykryciem, w piekarniku 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino RyżoweWino Ryżowe
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wymieszać z koprem i dusić, przykryte, w piekarniku, aż Koper będzie bardzo miękki, 30 do 40 minut. Wyrzucić worek z gazą, następnie doprawić mieszankę wieprzową solą i pieprzem i wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Duszona wieprzowina i koper włoski (bez kolendry) można zrobić 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzej na górze pieca, a następnie wymieszaj kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn