Wieprzowina duszona z pomarańczą i koprem włoskim

Wieprzowina duszona z pomarańczą i koprem włoskim
Duszona wieprzowina z pomarańczą i koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 57g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka nasion anyżu, imbiru, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Wieprzowina duszona z pomarańczą i koprem włoskim, Koper Włoski Duszony Pomarańczowy, oraz Koper włoski duszony z pomarańczą.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Zawiń laskę cynamonu i nasiona anyżu w mały kwadrat gazy i zawiąż wiązkę zamkniętą sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
3
Wieprzowinę osuszyć i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Rozgrzać olej w głębokim 6-do 8-quart ciężkiego garnka na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie brązowy wieprzowina w 3 partiach, obracając, około 4 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Przenieść do miski jako rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z garnka i gotować cebulę i czosnek na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj imbir, skórkę i cukier i gotuj, mieszając, 1 minutę. Wymieszaj w sosie sojowym, winie ryżowym, bulionie, wieprzowinie z nagromadzonymi sokami i torbie z gazą. Dusić mieszaninę, pod przykryciem, w piekarniku 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino RyżoweWino Ryżowe
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Wymieszać z koprem i dusić, przykryte, w piekarniku, aż Koper będzie bardzo miękki, 30 do 40 minut. Wyrzucić worek z gazą, następnie doprawić mieszankę wieprzową solą i pieprzem i wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Duszona wieprzowina i koper włoski (bez kolendry) można zrobić 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzej na górze pieca, a następnie wymieszaj kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn