Wieprzowina duszona w occie szampańskim

Wieprzowina duszona w occie szampańskim
Wieprzowina duszona w occie szampańskim to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.29 za porcję. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, szalotki, piknik łopatka wieprzowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Kotlety Schabowe Duszone W Occie, Wieprzowina duszona w occie balsamicznym z maślanymi warzywami, oraz Ostrygi z szampanem-ocet Mignonette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Używając ostrego noża, zdobądź skórę wieprzową we wzorze crosshatch. Zrobić głębokie szczeliny na całej wieprzowiny i włożyć kawałek czosnku do każdej szczeliny. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Dodać wieprzowinę i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na całym, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Przełożyć wieprzowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Dodaj szalotki do zapiekanki i gotować na małym ogniu, mieszając, aż lekko rumiane, 5 protokół. Wymieszać z kminkiem, kolendrą i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
7
Dodaj ocet i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8
Dodać wino, bulion i szałwię i doprowadzić do wrzenia. Wróć wieprzowinę i wszelkie nagromadzone soki do zapiekanki. Przykryć i dusić w piekarniku przez 3 godziny lub aż wieprzowina będzie bardzo miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Ostrożnie przełożyć wieprzowinę na talerz i przykryć folią. Ustawić zapiekankę na dużym ogniu i gotować duszony płyn, aż zostanie lekko zmniejszony i zagęszczony, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Dodać winogrona i gotować, aż po prostu zaczną mięknąć, 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
11
Zapiekankę wyjąć z ognia i ubić na maśle, natce pietruszki i szczypiorku. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z sosem Oct.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn