Wieprzowina dla Tamales

Wieprzowina dla Tamales
Wieprzowina dla Tamales może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 40 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, pieprzu, pieczeń z pupą wieprzową i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tamales Wieprzowe, Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, oraz Smażone Tamales Wieprzowe.

Instrukcje

1
Potnij tłuszcz z wieprzowego tyłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
2
Pokroić na kawałki i umieścić w dużym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj wodę, cebulę, czosnek, liść laurowy, sól, pieprz i pieprz chile. Doprowadzić do wrzenia; odtłuścić pianę z powierzchni. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Odcedzić bulion, pozostawić do ostygnięcia i rozdrobnić widelcem. W razie potrzeby przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir to pięknie warstwowe i dopracowane wino z nutami słodkiej czerwonej wiśni, granatu, krwistej pomarańczy, mięty i białego pieprzu. Wino jest cudownie Głębokie, mięsiste i niuansowe.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir to pięknie warstwowe i dopracowane wino z nutami słodkiej czerwonej wiśni, granatu, krwistej pomarańczy, mięty i białego pieprzu. Wino jest cudownie Głębokie, mięsiste i niuansowe.
Sandhi Sanford and Benedict Pinot Noir is a beautifully layered and nuanced wine with notes of sweet red cherry, pomegranate, blood orange, mint and white pepper. The wine is wonderfully deep, fleshy and nuanced.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn