Wieprzowina balsamiczna z szalotką
Wieprzowina balsamiczna z szalotką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 181 kalorii, 24g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pieprz, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gotowanie z połysku: wieprzowina balsamiczna z szalotką, Burak balsamiczny i szalotka, oraz Kurczak malinowo-balsamiczny z szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż do zrobienia.
Zdjąć z patelni i ogrzać.
Dodaj pozostałe 4 łyżeczki oleju do patelni; zmniejszyć ogień do medium.
Dodaj szalotki na patelni; gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek; gotować 2 protokół. Wymieszać w 1/2 szklanki wody i octu; gotować na wolnym ogniu 6 minut. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Łyżka mieszanki szalotki na wieprzowinie.