Wieprzowe Carnitas Tacos

Wieprzowe Carnitas Tacos
Wieprzowina Carnitas Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. To danie główne ma 524 kalorie, 44g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, sól koszerną, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowe Carnitas Tacos, Wieprzowe Carnitas Tacos, oraz Mielone Mięso Wieprzowe Carnitas Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Związać gałązki tymianku wraz z kuchennym sznurkiem; połączyć wieprzowinę, czosnek, liście laurowe i wiązkę tymianku w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać olej roślinny, sok z limonki, sok pomarańczowy, 1 szklanka wody i 2 łyżeczki soli i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego; przykryć i delikatnie gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Odkryć garnek i kontynuować gotowanie, mieszając raz lub dwa razy, aż wieprzowina będzie miękka, o kolejne 1 godzinę, 15 minut. Zwiększyć ciepło do średniej; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zostanie w większości odparowana, o 35 więcej minut. Odrzuć wiązkę tymianku i liście laurowe, a następnie zwiększ ogień do średniej wysokości, aby wieprzowina zaczęła się smażyć. Gotować, mieszając i skrobanie dno garnka od czasu do czasu, aż wieprzowina jest złoty brąz i chrupiące w miejscach, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Podawać w tortillach z różnymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
5
Połącz 1 cienko pokrojoną czerwoną cebulę, 1 szklankę octu cydr, 1/2 szklanki wody, 2 łyżki cukru, 2 liście laurowe, 1 łyżeczka każdego nasion kolendry, nasion gorczycy i nasion kminku, 1/2 łyżeczki suszonego oregano i 1/4 łyżeczki soli koszernej w małym rondelku. Gotować 2 minuty; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Suszone OreganoSuszone Oregano
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Zdjęcia Andrew Purcell

Polecane wino: Riesling, Sparkling Rose, Pinot Noir

Meksykańska świetnie komponuje się z Rieslingiem, musującym różem i Pinot Noir. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs
Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs
Dojrzałe owoce, jabłko, gruszka, trawa cytrynowa i zielona herbata. Delikatny, z ładną mineralnością, bardzo zrównoważony, złożony z długim wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn