Wieprzowe Carnitas Tacos
Wieprzowina Carnitas Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. To danie główne ma 524 kalorie, 44g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, sól koszerną, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowe Carnitas Tacos, Wieprzowe Carnitas Tacos, oraz Mielone Mięso Wieprzowe Carnitas Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Związać gałązki tymianku wraz z kuchennym sznurkiem; połączyć wieprzowinę, czosnek, liście laurowe i wiązkę tymianku w dużym holenderskim piekarniku.
Dodać olej roślinny, sok z limonki, sok pomarańczowy, 1 szklanka wody i 2 łyżeczki soli i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego; przykryć i delikatnie gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę.
Odkryć garnek i kontynuować gotowanie, mieszając raz lub dwa razy, aż wieprzowina będzie miękka, o kolejne 1 godzinę, 15 minut. Zwiększyć ciepło do średniej; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zostanie w większości odparowana, o 35 więcej minut. Odrzuć wiązkę tymianku i liście laurowe, a następnie zwiększ ogień do średniej wysokości, aby wieprzowina zaczęła się smażyć. Gotować, mieszając i skrobanie dno garnka od czasu do czasu, aż wieprzowina jest złoty brąz i chrupiące w miejscach, o 10 więcej minut.
Podawać w tortillach z różnymi dodatkami.
Połącz 1 cienko pokrojoną czerwoną cebulę, 1 szklankę octu cydr, 1/2 szklanki wody, 2 łyżki cukru, 2 liście laurowe, 1 łyżeczka każdego nasion kolendry, nasion gorczycy i nasion kminku, 1/2 łyżeczki suszonego oregano i 1/4 łyżeczki soli koszernej w małym rondelku. Gotować 2 minuty; ostudzić.
Polecane wino: Riesling, Sparkling Rose, Pinot Noir
Meksykańska świetnie komponuje się z Rieslingiem, musującym różem i Pinot Noir. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
![Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs]()
Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs
Dojrzałe owoce, jabłko, gruszka, trawa cytrynowa i zielona herbata. Delikatny, z ładną mineralnością, bardzo zrównoważony, złożony z długim wykończeniem.