Wiener Wraps
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Wiener Wraps. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, brązowy cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj SOS Wiener, Sznycel Wiedeński, oraz Sznycel Wiedeński dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Dodać mąkę pszenną, brązowy cukier, sól i wanilię; ubić na gładką masę.
Dodać tyle mąki uniwersalnej, aby uformować miękkie ciasto. Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; ugniatać przez 6-8 minut lub aż będzie gładka i elastyczna. Przykryj i pozostaw 10 minut.
Przetoczyć do 20-in. x 14-po. prostokąt; pocięty na osiem 7-calowych. x 5-po. sztuk. Na każdym kawałku ciasta umieść plasterek sera, 1 łyżeczkę ketchupu i hot doga. Zagniataj brzegi ciasta i mocno dociśnij, aby je zamknąć.
Umieścić na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut lub do złotego koloru.