Wieloziarniste wegańskie i bezglutenowe ciasteczka czekoladowe

Wieloziarniste wegańskie i bezglutenowe ciasteczka czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Multi-Grain wegańskie i bezglutenowe Chocolate Chip Cookies spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 103 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mieszanki mąki, ekstrakt z wanilii, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 185 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem czekoladowym (bezglutenowe, bez ziarna, bez orzechów, Wegańskie, przyjazne dla Paleo), Ciasteczka Czekoladowe (Bez Ziarna, Bez Glutenu, Paleo, Primal), oraz Ciasteczka Czekoladowe Z Mąki Kokosowej (Ziarno + Bezglutenowe ) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i ułóż arkusz ciastek silikonową matą do pieczenia lub papierem do pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz wodę i zmielone nasiona lnu w misce do mieszania i odstaw na bok, podczas gdy łączysz suche ingredients.In średniej wielkości miskę, połączyć mąki, ksantan lub guma guar, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, i sól.Z powrotem w misce lnu, dodać margarynę, cukry, i wanilii, ubijając, aż ładne i kremowe.Wymieszać lub ubić w mieszaninie mąki, aż dobrze połączone, a następnie wymieszać z wiórkami czekoladowymi.Upuść ciasto przez dużą łyżkę stołową-ful na blasze do pieczenia, lub jeśli wolisz twardsze ciasto, przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę, aby firma się (patrz mój przykład powyżej, co ciasteczka okazują się jak, gdy ciasto jest schłodzone, czy nie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię LnianeSiemię Lniane
Nowy SernikNowy Sernik
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Piec ciasteczka przez 12 do 14 minut, lub do momentu, gdy ledwo zaczynają brązowieć na brzegach-tak naprawdę nie brązowieją w ogóle, więc nie ulegaj pokusie, aby piec je zbyt długo! Gotuj je krócej (12 min), jeśli wolisz żucia, więcej na chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Niech ostygną na blasze do pieczenia przez 10 do 15 minut przed wyjęciem ich oddawać.Będą miękkie i żujące, gdy będą ciepłe, ale po dniu na blacie (choć nadal trochę żujące). W razie potrzeby można je przechowywać w lodówce lub zamrażarce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn