Wielki wędzony boczek, szynka wiejska i placek z kiszonej kapusty
Ten przepis służy 6. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Mieszanka pół na pół, liście pietruszki, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Serious Eats ma 12 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Country Pork ' n ' kiszona kapusta, Stara Kapusta Kiszona ' N ' Żeberka, oraz Żeberka wieprzowe i kapusta kiszona dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj 9-calową płytkę ciasta i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby zrobić skórkę, mąkę, proszek do pieczenia, sól i smalec połączyć w misce i pracować mieszaninę palcami do mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Smalec
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj wodę i mieszaj, aż ciasto zbierze się w kulkę. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto wałkiem posypanym mąką w 12-calowe koło i włóż je do przygotowanej płyty ciasta, chowając krawędzie pod i naciskając ciasto. Nakłuj dno i boki widelcem, piecz przez około 20 minut, a następnie umyj wewnętrzne powierzchnie musztardą
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Tymczasem, aby nadzienie, smażyć boczek na dużej patelni na umiarkowanym ogniu do około połowy gotowane, dodać cebulę, i mieszać aż złoty, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj kiszoną kapustę, kminek, gałkę muszkatołową, sól i pieprz, dobrze wymieszaj, zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Nasiona Kminku
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
6
Zmniejszyć piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
W misce ubijamy pół na pół i jajka do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Łyżka mieszanki kiszonej kapusty na dnie upieczonej skorupki ciasta, posypać szynkę i pietruszkę równomiernie na wierzchu, dodać pół na pół mieszanki i piec do momentu, aż ciasto będzie ustawione i złociste, 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek