Wielkanocne Ciasto Mięsne

Wielkanocne Ciasto Mięsne
Wielkanocne ciasto mięsne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 516 kalorii, 24g białka, oraz 34g tłuszczu. 254 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz szynkę, unbaked Pie crusts, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać salami można śledzić to danie główne z Czekoladowy Deser Salami jako deser. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Wielkanocne Ciasto Mięsne, Wielkanocne quiche na wielkanocne śniadanie / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, oraz Wielkanocne herbatniki, jak zrobić bez jajek Wielkanocne herbatniki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Umieść ricottę w dużej misce i dodaj jajka po kolei, mieszając na małej prędkości. Mieszać w mozzarella, szynka, salami, i prosciutto, aż wszystkie składniki są dobrze połączone. Linia dwie 9-calowe patelnie z ciastem. Łyżka połowę mieszanki do każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
ProsciuttoProsciutto
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Posypać połowę parmezanu na każdym cieście, a następnie przykryć wierzchem ciasta. Zagniatać krawędzie i wyciąć otwory parowe w wierzchołkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę, aż skórka będzie złotobrązowa. Fajne na stojakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn