Wielkanocne ciasto mięsne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 516 kalorii, 24g białka, oraz 34g tłuszczu. 254 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz szynkę, unbaked Pie crusts, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać salami można śledzić to danie główne z Czekoladowy Deser Salami jako deser. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Wielkanocne Ciasto Mięsne, Wielkanocne quiche na wielkanocne śniadanie / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, oraz Wielkanocne herbatniki, jak zrobić bez jajek Wielkanocne herbatniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść ricottę w dużej misce i dodaj jajka po kolei, mieszając na małej prędkości. Mieszać w mozzarella, szynka, salami, i prosciutto, aż wszystkie składniki są dobrze połączone. Linia dwie 9-calowe patelnie z ciastem. Łyżka połowę mieszanki do każdej patelni.