Wiejski ryż i kiełbasa
Wiejski ryż i kiełbasa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 824 kalorii, 3G białka, oraz 76 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Jeśli masz 0% mniej tłuszczu kiełbasę wieprzową, seler, ryż instant i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Kiełbasa Wiejska & Roladki Jajeczne, Country Dijon Sausage Pie, oraz Wiejska Kiełbasa Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż gotować zgodnie ze wskazówkami kuchenki mikrofalowej, pomijając sól i tłuszcz.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj kiełbasę; gotować 4 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Usunąć kiełbasę z patelni; odstawić i ogrzać.
Dodać cebulę i 6 kolejnych składników na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, 4 minuty lub aż ostry-przetargu. Gotowaną kiełbasę wymieszać z ugotowanym ryżem, natką pietruszki i 1/8 łyżeczki soli.