Wiejski Haszysz Z Jajkami Gotowanymi W Garnku
Haszysz wiejski z jajkami w garnku może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 383 kalorie, 16G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz seler, olej canolan, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiejski Haszysz Z Gotowanymi Jajkami, Nowy ziemniaczany Hash z gotowanymi jajkami, oraz Stek z gotowanymi jajkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, seler, ziemniaki, kiełbasę, paprykę, czosnek, płatki czerwonej papryki i 1/2 łyżeczki soli.
Saute, mieszając często, aż ziemniaki i marchew są miękkie i kiełbasa jest gotowane przez, o 15 protokół.
W międzyczasie przynieś średni garnek wody na wolnym ogniu i dodaj ocet. Rozbij jajko w małej miseczce i ostrożnie wsuń do gotującej się wody. Szybko powtórz z pozostałymi jajami. Za pomocą łyżki szczelinowej ostrożnie zagnieść białko każdego jaja wokół żółtka. Kłusować jaja, aż białka będą twarde lub w pożądanym stopniu doneness, 3 do 5 minut.
Podziel mieszankę na 4 talerze. Wierzch każdego z gotowanym jajkiem. Doprawić solą i czarnym pieprzem.