Wiejski bulion pomidorowo-kolendrowy
Kraj Stylu pomidor i kolendra bulion może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 56 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka nasion kolendry, ziarna pieprzu, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dorsz po hiszpańsku w bulionie pomidorowym, Dorsz po hiszpańsku w Chorizo-bulion pomidorowy, oraz Parówki z azjatyckim bulionem i masłem kolendrowym.
Instrukcje
Dodać przyprawy saszetki owijając razem w gazę laski cynamonu, nasiona kolendry, goździki, ziarna pieprzu, liście laurowe i strąki kardamonu. Krawat ze sznurkiem kuchennym.
W ciężkim, dużym garnku na dużym ogniu, wymieszać 4 szklanki wody, pomidory, czosnek, imbir, łodygi kolendry, 1 łyżeczka soli i saszetka przypraw. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż zmniejszy się o 1/3, o 30 protokół. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do dużego czystego garnka, rezerwując ciała stałe. Saszetkę z przyprawami należy wyrzucić. Odmierzyć 1 filiżankę naprężonego płynu w garnku i przenieść do blendera.
Dodaj zarezerwowane ciała stałe i pureé, aż będzie gładka. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach z powrotem do garnka z płynem.
Umieścić garnek na dużym ogniu i doprowadzić do duszenia, o 5 protokół. Wymieszać z mielonym pieprzem i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Podawać natychmiast, posypując każdą porcję posiekanymi liśćmi kolendry.