Wiejski bulion pomidorowo-kolendrowy

Wiejski bulion pomidorowo-kolendrowy
Kraj Stylu pomidor i kolendra bulion może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 56 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka nasion kolendry, ziarna pieprzu, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dorsz po hiszpańsku w bulionie pomidorowym, Dorsz po hiszpańsku w Chorizo-bulion pomidorowy, oraz Parówki z azjatyckim bulionem i masłem kolendrowym.

Instrukcje

1
Dodać przyprawy saszetki owijając razem w gazę laski cynamonu, nasiona kolendry, goździki, ziarna pieprzu, liście laurowe i strąki kardamonu. Krawat ze sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
KardamonKardamon
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
SernikSernik
2
W ciężkim, dużym garnku na dużym ogniu, wymieszać 4 szklanki wody, pomidory, czosnek, imbir, łodygi kolendry, 1 łyżeczka soli i saszetka przypraw. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż zmniejszy się o 1/3, o 30 protokół. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do dużego czystego garnka, rezerwując ciała stałe. Saszetkę z przyprawami należy wyrzucić. Odmierzyć 1 filiżankę naprężonego płynu w garnku i przenieść do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
GarnekGarnek
3
Dodaj zarezerwowane ciała stałe i pureé, aż będzie gładka. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach z powrotem do garnka z płynem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
GarnekGarnek
4
Umieścić garnek na dużym ogniu i doprowadzić do duszenia, o 5 protokół. Wymieszać z mielonym pieprzem i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Podawać natychmiast, posypując każdą porcję posiekanymi liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn