Wicked Hot Chocolate Mousse
Wicked Hot Chocolate Mus wymaga o 3 godziny i 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 637 kalorii, 7G białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest idealny do valentin day. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, mielony pieprz cayenne, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe bez mąki z niegodziwym makaronem, Wicked Good Chocolate-Peanut Butter Pudding Cups, oraz Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme.
Instrukcje
Żółtka, 1/4 szklanki cukru, masło, 1/4 szklanki wody, likier kawowy i olej chili ubić w dużej metalowej misce do wymieszania. Ustaw miskę na rondlu z gotującą się wodą( nie pozwól, aby dno miski dotykało wody); ubijaj stale, aż mieszanina będzie bardzo gęsta i spieniona, około 3 minut.
Dodać czekoladę i wymieszać, aż się rozpuści i będzie gładka.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka w innej dużej misce do miękkich szczytów. Stopniowo dodawaj pozostałą 1/4 szklanki cukru, ubijając, aż utworzą się sztywne i błyszczące szczyty.
Czekoladę wyjąć z wody. Złóż 1/3 bezy do ciepłej mieszanki czekolady, aby rozjaśnić, a następnie złóż pozostałą bezę.
Przykryć szczelnie folią i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 3 godziny lub na noc. Łyżka musu do 6 uncji miski. Top z pikantną bitą śmietaną i podawać.
Połącz olej i pokruszone płatki czerwonej papryki w dużym rondlu. Gotować na małym ogniu, aż termometr włożony do rejestrów oleju 180 stopni F, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 2 godzin.
Przenieść płatki oleju i pieprzu do butelki 4 uncji. Zamknij pokrywę. Przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.