Wiatraki na patyku

Wiatraki na patyku
Nigdy nie można mieć zbyt wielu receptur hor d ' oeuvre, więc spróbuj wiatraków na patyku. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 1,41 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mlecznej czekolady m & m ' s, mąki, jajka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiatraki Z Serem Wiśniowym, PBJ na patyku, oraz Świnia na patyku podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce ubić serek śmietankowy, masło i żółtko do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia; ubić na masę serową. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Ciasto podzielić na pół. Na posypanej mąką powierzchni zwiń każdą porcję na 15-calową. x 9 po. prostokąt. Ostrym nożem lub kółkiem do ciasta pokroić ciasto na 3-in. kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Miejsce 3 w. od siebie na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Ubijaj białko jajka, aż będzie piana; rozczesuj kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
6
Posypać kolorowymi cukrami.
7
Przeciąć ciasto z każdego rogu kwadratu do 1/2 cala. centrum. Złóż naprzemiennie punkty do środka, aby utworzyć wiatrak; delikatnie szczypnij w środku, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Naciśnij M & M w każdym centrum. Delikatnie docisnąć drewniany patyk w pobliżu punktów ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Piec w temperaturze 350° przez 9-12 minut lub do momentu ustawienia (ciasteczka nie brązowieją).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Natychmiast wyjąć do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn