Wiatraki na patyku
Nigdy nie można mieć zbyt wielu receptur hor d ' oeuvre, więc spróbuj wiatraków na patyku. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 1,41 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mlecznej czekolady m & m ' s, mąki, jajka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiatraki Z Serem Wiśniowym, PBJ na patyku, oraz Świnia na patyku podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubić serek śmietankowy, masło i żółtko do uzyskania gładkości.
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia; ubić na masę serową. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Ciasto podzielić na pół. Na posypanej mąką powierzchni zwiń każdą porcję na 15-calową. x 9 po. prostokąt. Ostrym nożem lub kółkiem do ciasta pokroić ciasto na 3-in. kwadraty.
Miejsce 3 w. od siebie na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia.
Ubijaj białko jajka, aż będzie piana; rozczesuj kwadraty.
Posypać kolorowymi cukrami.
Przeciąć ciasto z każdego rogu kwadratu do 1/2 cala. centrum. Złóż naprzemiennie punkty do środka, aby utworzyć wiatrak; delikatnie szczypnij w środku, aby uszczelnić.
Naciśnij M & M w każdym centrum. Delikatnie docisnąć drewniany patyk w pobliżu punktów ciasta.
Piec w temperaturze 350° przez 9-12 minut lub do momentu ustawienia (ciasteczka nie brązowieją).
Natychmiast wyjąć do stojaków drucianych, aby ostygnąć.