Wiatraczek Włoski Calzones
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc wypróbuj Włoskie Calzones. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto półksiężyc roll, cebula, pepperoni, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 16%. Spróbuj Wiatraczek Włoski Calzones, Włoskie Rolki Wiatraczek, oraz Włoski Wiatraczek Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszaj ser ricotta, włoskie przyprawy, sól, parmezan, ser mozzarella, pepperoni, grzyby, zielony pieprz i cebula. Odstawić.
Rozwiń ciasto półksiężyc i oddziel na 4 prostokąty. Dociśnij Pozostałe perforacje, aby je uszczelnić.
Równomiernie rozprowadzić wypełnienie na prostokąty.
Rozwałkować nadzienie wewnątrz ciasta zaczynając od krótkiej strony. Pokrój każdą gotową rolkę na cztery plasterki i umieść wyciętą stronę na blasze do pieczenia.
Piec przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane. Podczas pieczenia wiatraczków rozgrzej sos do pizzy.
Podawać wiatraczek z sosem do pizzy w małych filiżanek do zanurzenia.