Western Bologna and Bacon Sub

Western Bologna and Bacon Sub
Western Bolognan and Bacon Sub jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 558 kalorii, 20g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.79 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać liście sałaty, oscar mayer Bolonia, oscar mayer center cut boczek, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Suwaki Z Boczku Zachodniego Ze Smażonym Twarogiem Serowym, Lepsza Kanapka Bolońska, oraz Wędzona Bolonia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dolną połowę bochenka chleba posmarować majonezem, górną połowę posmarować sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Bochenek ChlebaBochenek Chleba
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2
Włożyć sałatę, cebulę, Bolonię i boczek na dolną połowę chleba; przykryć wierzchem chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoloniaBolonia
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
3
Pokroić w poprzek na cztery kawałki, aby służyć.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn