Gorący szpinak Veronica, Karczoch i Chile Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 319 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1386 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka papryki jalapeno, parmezan, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Nashville Hot Chicken Dip.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Serek śmietankowy i majonez wymieszać w misce na gładką masę. Wymieszać w zielone chiles, parmezan, karczochy, papryka, i szpinak. Łyżka mieszaniny do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Teraz I Później Cukierki
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj