Wegetariańskie Grzyby Nadziewane może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis zawiera 14 porcji z 45 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pietruszkę, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wegetariańskie Faszerowane Grzyby, Wegetariańskie Faszerowane Grzyby, oraz Wegetariańskie Faszerowane Grzyby.
Instrukcje
1
Usuń łodygi z grzybów i posiekaj; odłóż czapki grzybowe na bok. Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania podsmaż łodygi i cebulę na oleju do miękkości. Dodaj bułkę tartą, mięso i przyprawy; gotuj, aż bułka tarta lekko się zrumieni. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Faszerowany grzyb można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Bodega Norton Brut rosé. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Bodega Norton Brut Rose
Intensywne aromaty czerwonych owoców, truskawek i jagód. Młody, świeży. Przyjemny z długim wykończeniem.