Need a danie główne Wegetariańskie? Wegetariańskie ciasto pasterskie może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka marchwi, cebuli perłowej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Wegetariańskie ciasto pasterskie, oraz Wegetariańskie ciasto pasterskie.
Instrukcje
1
Blanch pearl cebuli w rondlu 2-quart wrzącej wody 2 minuty, a następnie odcedzić i ostudzić w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Cebulę obrać i przyciąć, pozostawiając końce korzenia nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
Cebula
Woda
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim garnku 5-quart na średnim ogniu, aż się połyska. Brązowy seitan w 3 partiach, obracając od czasu do czasu, 3 do 5 minut (dodać 2 łyżki oleju między partiami).
Składniki, których będziesz potrzebować
Seitan
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Przenieść na talerz.
4
Pory gotować w pozostałych 3 łyżkach oleju z 1/4 łyżeczki soli w garnku na średnim ogniu, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodać czosnek i gotować, często mieszając, aż złoty i pachnący, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
6
Dodać grzyby i 1/2 łyżeczki soli i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż po prostu zaczną wydzielać płyn, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sól
7
Dodaj marchew, pasternak, tymianek i rozmaryn i gotuj, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą po prostu miękkie, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Pasternak
Rozmaryn
Marchew
Tymianek
8
Warzywa przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Dodaj wino do garnka i gotować, aż zmniejszy się do około 1 szklanki, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
10
Podczas gdy wino zmniejsza, zrobić manié beurre mieszając razem masło i mąkę w małej misce, aby utworzyć pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Dodać bulion do wina i doprowadzić do szybkiego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Wino
12
Ubić w beurre manié, następnie dusić, ubijając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, 3 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
13
Dodaj seitan, cebula perła, i mieszaniny warzyw do garnka i dusić, pokryte, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
Warzywa
Seitan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
14
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
1
Ziemniaki obrać i pokroić na 2-calowe kawałki. Ziemniaki i korzeń selera przykryć zimną wodą w ciężkim garnku 4-5-litrowym, a następnie dusić, częściowo przykryte, aż do bardzo miękkiego, 20-25 minut. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie spuścić w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
Garnek
2
Przynieś masło, mleko i śmietanę na wolnym ogniu w garnku na średnim ogniu, mieszając, aż masło się stopi. Wymieszać z wodą do gotowania, 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Pieprz
Krem
Woda
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Zdjąć z ognia. Ziemniaki i korzeń selera przebić przez ricer do gorącej mieszanki mleka i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Ziemniak
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do Ziemniaków
1
Podgrzej brojlery. Umieść naczynie do pieczenia w dużej 4-stronnej patelni i przelej gulasz do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Brojler
2
Łyżka mieszanki ziemniaków na gulaszu i równomiernie rozprowadzić na pokrycie. Broil o 3 cale od ciepła, aż top jest złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Gulasz
1
* Możesz użyć więcej ziemniaków zamiast korzenia selera.* Gulasz i polewa ziemniaczana mogą być wykonane 1 dzień wcześniej (rezerwa dodatkową filiżankę wody do gotowania ziemniaków) i schłodzone oddzielnie. Podgrzej powoli polewę ziemniaczaną w kuchence mikrofalowej lub w żaroodpornej misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, dodając wystarczającą ilość wody do gotowania, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Doprowadzić gulasz do gotować na małym ogniu przed polewaniem ciepłą mieszaniną ziemniaków.