Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Wegetariańskie Chili może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udać się do sklepu i odebrać fasolę, cebulę, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jogurt można śledzić to danie główne z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj 5th Annual Chili Contest: wpis # 3-Wegetariańska Quinoa Chili + cotygodniowe Menu, Wegetariańskie Chili, oraz Najlepsze wegetariańskie Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę, paprykę, czosnek i chiles; gotować 5 do 7 protokół, często mieszając, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki