Wegetariańska Lasagne

Wegetariańska Lasagne
Wegetariańska Lasagna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. 192 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, gotowane makaron lasagne, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj wegetariańska lasagne, najlepsze " (wegetariańska) lasagne, oraz Wegetariańska Lasagne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 12x10-calowy arkusz folii z nonstick gotowania sprayu. W średniej misce, połączyć sos do makaronu i cukinii; dobrze wymieszać. W innej średniej misce, połączyć twaróg, szpinak, parmezan i oregano; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
2
Rozprowadź 1/4 szklanki mieszanki sosu w nieczystym 8-calowym kwadratowym (2-quart) szklanym naczyniu do pieczenia. Top z 2 makaronem lasagne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
3
Rozprowadzić około 1/2 szklanki mieszanki sosu na makaron. Drop 1/2 szklanki mieszanki szpinaku przez małe łyżki na mieszaninę sosu; rozprowadzić ostrożnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Posypać 1/4 pieczarek i 1/2 szklanki sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
5
Powtórz warstwy jeszcze 3 razy, zaczynając od makaronu. Przykryć folią, rozpyloną stroną w dół; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Piec pod przykryciem przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Odkryć naczynie do pieczenia; piec dodatkowe 10 minut lub aż lasagne jest bąbelkami wokół krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn