Wegańskie Trufle
Wegańskie trufle mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Syrop z agawy, ekstrakt z wanilii, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 15%. Spróbuj Wegańskie Trufle Czekoladowe, Łatwe Wegańskie Trufle, oraz Mignardises (Trufle Wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. W średniej misce, połączyć krem nerkowca i chipsy czekoladowe.
Umieść miskę na patelni z ledwo gotującą się gorącą wodą. Mieszać od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka, o 2 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i ubić Syrop z agawy, wanilii i skórki pomarańczowej. Przechowywać w lodówce mieszaninę do firmy, o 1 godzinę.
Za pomocą małej miarki do lodów lub okrągłej łyżki stołowej łyżki miarowej wymieszaj mieszaninę na przygotowaną blachę do pieczenia. Wilgotnymi rękami rozwałkuj mieszaninę w kulki i wróć do blachy do pieczenia. Przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę.
Trufle zwijamy w dowolne polewy i podajemy.
W małej misce, połączyć wodę i orzechy nerkowca.
Pozostawić do namoczenia przez co najmniej 2 godziny lub przez noc w temperaturze pokojowej.
W blenderze zmiksuj orzechy nerkowca i wodę z dużą prędkością, aż będą kremowe i gładkie, około 1 minuty.