Wegańskie Quesadillas Z Czarnej Fasoli

Wegańskie Quesadillas Z Czarnej Fasoli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Wegańskie quesadillas Black Bean spróbować. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 17g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka mielonego kminku, sól, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Quesadillas Z Czarnej Fasoli, Quesadillas Z Czarnej Fasoli, oraz QUESADILLAS z indyka i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiksuj wielką fasolę Północną, 3/4 szklanki pomidorów i czosnek w robocie kuchennym, aż będzie gładka; dodaj drożdże odżywcze, kminek, chili w proszku,sól i płatki czerwonej papryki i ponownie zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola WielkokwiatowaFasola Wielkokwiatowa
Drożdże OdżywczeDrożdże Odżywcze
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Chili W ProszkuChili W Proszku
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
KminekKminek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Przenieść mieszaninę fasoli do miski. Wymieszać czarną fasolę i 1/4 szklanki pomidorów do mieszanki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna FasolaCzarna Fasola
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Tortillę ułożyć na rozgrzanym oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Rozłóż około 1/4 szklanki nadzienia na tortillę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Umieść kolejną tortillę na wierzchu nadzienia; gotuj, aż nadzienie się ogrzeje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
7
Spryskaj górną tortillę sprayem do gotowania i odwróć quesadillę, aby ugotować drugą stronę, aż lekko zbrązowieje, 3 do 5 minut. Powtórz z pozostałymi tortillami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn