Wegańskie Masło Orzechowe Zig Zag Topione Lody Ciasto

Wegańskie Masło Orzechowe Zig Zag Topione Lody Ciasto
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 408 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 54 centów za porcję. 101 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bezmleczne chipsy czekoladowe, kakao w proszku, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Wegańskie Mochan Migdałowe Krówki Topione Lody Ciasto, Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375ºwybierz lody z zamrażarki i odstaw do miski, umożliwiając stopienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać len i wodę w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Siemię LnianeSiemię Lniane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej mieszance bowl.In duża miska do mieszania, ubić razem maślaną masę, cukier, mieszankę lnu i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MaślanaPasta Maślana
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Siemię LnianeSiemię Lniane
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Dodać roztopione lody.Stopniowo dodawać do mieszanki mąki
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Wlać do natłuszczonej 9-calowej patelni tortowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
6
Piec przez 30 do 40 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka ciasta wychodzi czysty.Ostudzić całkowicie przed dodaniem lukru i ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Mąkę wymieszać z kakao i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
8
Wymieszać maślany spread, cukier, olej i masło orzechowe z mikserem elektrycznym na nośniku przez jedną minutę. Zmiksować w śmietanie, a następnie mieszaninę mąki.Przechowywać w lodówce przez 10 do 30 min przed lukier ciasto
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MaślanaPasta Maślana
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
9
Połącz składniki i podgrzewaj w małym rondlu, aż się stopią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Mżawka nad ciastem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn