Wegańskie Masło Orzechowe Zig Zag Topione Lody Ciasto
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 408 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 54 centów za porcję. 101 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bezmleczne chipsy czekoladowe, kakao w proszku, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Wegańskie Mochan Migdałowe Krówki Topione Lody Ciasto, Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375ºwybierz lody z zamrażarki i odstaw do miski, umożliwiając stopienie.
Wymieszać len i wodę w małej misce i odstawić.
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej mieszance bowl.In duża miska do mieszania, ubić razem maślaną masę, cukier, mieszankę lnu i wanilię.
Dodać roztopione lody.Stopniowo dodawać do mieszanki mąki
Wlać do natłuszczonej 9-calowej patelni tortowej.
Piec przez 30 do 40 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka ciasta wychodzi czysty.Ostudzić całkowicie przed dodaniem lukru i ganache.
Mąkę wymieszać z kakao i odstawić na bok.
Wymieszać maślany spread, cukier, olej i masło orzechowe z mikserem elektrycznym na nośniku przez jedną minutę. Zmiksować w śmietanie, a następnie mieszaninę mąki.Przechowywać w lodówce przez 10 do 30 min przed lukier ciasto
Połącz składniki i podgrzewaj w małym rondlu, aż się stopią.