Wegańskie Kubki Sernikowe
Wegańskie serniki to bezglutenowe i wegańskie deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 215 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 292 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz migdały, olej kokosowy, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj czekoladowe kubki PB&j { wegańskie, gf }, Kubki do serników PB & J, oraz Wegańskie Pumpkin Pie Butter Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Najpierw pulse składniki skórki do ciasta. Wciśnij do dna wkładek do babeczek umieszczonych w puszce do babeczek. Odłożyć do zamrażarki.Do napełniania, odsączyć orzechy nerkowca i puls z resztą składników napełniania, aż całkowicie gładkie.
Dodaj obfite warstwy na wierzchu skorupy przygotowane wcześniej.Zamrażać, aż zestaw & służyć.