Wegańskie Fajitas
Wegańskie Fajitas to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ten przepis od Allrecipes ma 289 fanów. Mieszanka cukru, chili w proszku, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Spróbuj Bezglutenowe Wegańskie Portobello Fajitas, La Mansion ' s Chicken Fajitas-Fajitas to danie Tex Mex, które każdy lubi, oraz Fajitas de Carne (stek Fajitas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć oliwę z oliwek, ocet, oregano, chili w proszku, sól czosnkowa, sól, pieprz i cukier. Do marynaty dodać cukinię, żółty squash, cebula, zielony pieprz i czerwony pieprz. Marynować warzywa w lodówce przez co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Odcedzić warzywa i saute do miękkości, o 10 do 15 protokół. Wymieszać kukurydzę i fasolę; zwiększyć ogień do wysokiej przez 5 minut, do brązowych warzyw.