Wegańskie: Chilaquiles z Pepitas, zwęglona kukurydza, i czarna fasola

Wegańskie: Chilaquiles z Pepitas, zwęglona kukurydza, i czarna fasola może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 703 kalorie, 16G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przepis ten zachwycił 2173 osoby. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, pieprz Jalapeno, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Guacamole ze zwęgloną kukurydzą, czarną fasolą i szalotki, Ser, czarna fasola i słodkie ziemniaki nadziewane kukurydzą z Avocado Crema (wegańskie, bezglutenowe), oraz Boczek, fasola i jajka w stylu teksańskim: Chilaquiles z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Umieść pomidory, czosnek, cebula i pieprz na wyłożonej folią grubej blasze do pieczenia. Broil bez ruchu, aż dobrze zwęglone na górnej stronie, o 15 protokół. Odwróć warzywa łopatką i kontynuuj pieczenie, aż dobrze zwęglone i całkowicie zmiękną, o 15 minut dłużej.
Przenieść warzywa do robota kuchennego i proces, aż z grubsza puree. Salsa verde doprawić do smaku koszerną solą i odstawić.
Rozgrzać olej w średniej patelni na dużym ogniu aż do palenia.
Dodać ziarna kukurydzy, wrzucić do herbu i gotować bez ruchu, aż zwęglone z jednej strony. Wrzucić i nadal gotować, rzucając od czasu do czasu, aż dobrze zwęglone na całym, o 6 minut w sumie. Doprawić do smaku koszerną solą i przelać do małej miseczki.
Podgrzać 1 1/2 szklanki salsa verde i 1 szklanka wody w dużym rondlu, aż gotuje się na wolnym ogniu.
Dodaj chipsy tortilla i złóż gumową szpatułką, aż wszystkie chipsy zostaną pokryte.
Przenieś chipsy do dużego naczynia lub pojedynczych talerzy do serwowania. Top ze zwęgloną kukurydzą, czarną fasolą, plastrami awokado, pokrojoną cebulą, posiekaną kolendrą i prażonymi pestkami dyni.
Podawać natychmiast z boku vegan refried fasoli w razie potrzeby.