Wegańskie: Chilaquiles z Pepitas, zwęglona kukurydza, i czarna fasola

Wegańskie: Chilaquiles z Pepitas, zwęglona kukurydza, i czarna fasola
Wegańskie: Chilaquiles z Pepitas, zwęglona kukurydza, i czarna fasola może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 703 kalorie, 16G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przepis ten zachwycił 2173 osoby. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, pieprz Jalapeno, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Guacamole ze zwęgloną kukurydzą, czarną fasolą i szalotki, Ser, czarna fasola i słodkie ziemniaki nadziewane kukurydzą z Avocado Crema (wegańskie, bezglutenowe), oraz Boczek, fasola i jajka w stylu teksańskim: Chilaquiles z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Umieść pomidory, czosnek, cebula i pieprz na wyłożonej folią grubej blasze do pieczenia. Broil bez ruchu, aż dobrze zwęglone na górnej stronie, o 15 protokół. Odwróć warzywa łopatką i kontynuuj pieczenie, aż dobrze zwęglone i całkowicie zmiękną, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Przenieść warzywa do robota kuchennego i proces, aż z grubsza puree. Salsa verde doprawić do smaku koszerną solą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Rozgrzać olej w średniej patelni na dużym ogniu aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać ziarna kukurydzy, wrzucić do herbu i gotować bez ruchu, aż zwęglone z jednej strony. Wrzucić i nadal gotować, rzucając od czasu do czasu, aż dobrze zwęglone na całym, o 6 minut w sumie. Doprawić do smaku koszerną solą i przelać do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podgrzać 1 1/2 szklanki salsa verde i 1 szklanka wody w dużym rondlu, aż gotuje się na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Dodaj chipsy tortilla i złóż gumową szpatułką, aż wszystkie chipsy zostaną pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Przenieś chipsy do dużego naczynia lub pojedynczych talerzy do serwowania. Top ze zwęgloną kukurydzą, czarną fasolą, plastrami awokado, pokrojoną cebulą, posiekaną kolendrą i prażonymi pestkami dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
9
Podawać natychmiast z boku vegan refried fasoli w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn