Wegańskie Babeczki Z Maślanką Creme Brulee

Wegańskie Babeczki Z Maślanką Creme Brulee
Vegan Creme Brulee Maślanka Cupcakes jest wegańskie deser. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, sól, mleko sojowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Vegan Creme Brulee, Babeczki Crème Brûlée, oraz Babeczki Crême Bruleé dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Line standardowe Patelnie cupcake z 16 wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
W małej misce, ubij razem mleko sojowe i sok z cytryny; odstawić, aż mieszanina jest zsiadła. W średniej misce roztopić margarynę w kuchence mikrofalowej. Po stopieniu dodać cukier trzcinowy, mus jabłkowy, ekstrakt waniliowy i mieszankę mleka sojowego. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do mokrej mieszaniny i ubijać razem, aż wszystko jest równomiernie włączone z kilku kostek pozostałych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
SoymilkSoymilk
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Napełnij wkładki trzy czwarte pełne i piec, aż złoty i wykałaczka wyjdzie czysty, o 15 protokół. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Do montażu: Za pomocą dużej okrągłej końcówki lukier, rury obfite ilość Creme Brulee lukier na każdej babeczce. Przechowywać w lodówce babeczki, aż lukier jest dość sztywny, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
5
Umieścić cukier surowy w małej misce i zanurzyć szczyty babeczek w cukrze. Używając małego kuchennego palnika, podpal czubki babeczek (tylko część surowego cukru), aż cukier zmieni kolor na ciemny karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
Cukier SurowyCukier Surowy
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Połącz 1/4 szklanki mleka kokosowego z mlekiem sojowym, cukrem trzcinowym, skrobią z tapioki i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
SoymilkSoymilk
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Trzepaczka dobrze połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Pozostałe mleko kokosowe połączyć z brązowym cukrem i wanilią w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić na wolnym ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Dodaj mleko kokosowe/mieszankę skrobi z tapioki do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
10
Podgrzać na średnim ogniu, ubijając nieprzerwanie aż do zgęstnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
11
Przenieść mieszaninę do szklanej miski i umieścić w lodówce do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
W misce miksera stojącego, śmietanę razem skracając warzywa i margarynę, aż będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Dodać cukier puder i nadal mieszać, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
14
Wyjąć mieszaninę creme brulee z lodówki i dodać do maślanego. Ubij tę mieszankę na wysoki poziom, aż wszystkie składniki są w pełni włączone i bardzo puszyste.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn