Wegańskie Babeczki Z Maślanką Creme Brulee

Wegańskie Babeczki Z Maślanką Creme Brulee
Vegan Creme Brulee Maślanka Cupcakes jest wegańskie deser. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, sól, mleko sojowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Vegan Creme Brulee, Babeczki Crème Brûlée, oraz Babeczki Crême Bruleé dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Line standardowe Patelnie cupcake z 16 wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
W małej misce, ubij razem mleko sojowe i sok z cytryny; odstawić, aż mieszanina jest zsiadła. W średniej misce roztopić margarynę w kuchence mikrofalowej. Po stopieniu dodać cukier trzcinowy, mus jabłkowy, ekstrakt waniliowy i mieszankę mleka sojowego. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do mokrej mieszaniny i ubijać razem, aż wszystko jest równomiernie włączone z kilku kostek pozostałych.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
SoymilkSoymilk
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Napełnij wkładki trzy czwarte pełne i piec, aż złoty i wykałaczka wyjdzie czysty, o 15 protokół. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Do montażu: Za pomocą dużej okrągłej końcówki lukier, rury obfite ilość Creme Brulee lukier na każdej babeczce. Przechowywać w lodówce babeczki, aż lukier jest dość sztywny, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
5
Umieścić cukier surowy w małej misce i zanurzyć szczyty babeczek w cukrze. Używając małego kuchennego palnika, podpal czubki babeczek (tylko część surowego cukru), aż cukier zmieni kolor na ciemny karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
Cukier SurowyCukier Surowy
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Połącz 1/4 szklanki mleka kokosowego z mlekiem sojowym, cukrem trzcinowym, skrobią z tapioki i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
SoymilkSoymilk
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Trzepaczka dobrze połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Pozostałe mleko kokosowe połączyć z brązowym cukrem i wanilią w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić na wolnym ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
RamięRamię
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Dodaj mleko kokosowe/mieszankę skrobi z tapioki do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Podgrzać na średnim ogniu, ubijając nieprzerwanie aż do zgęstnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Przenieść mieszaninę do szklanej miski i umieścić w lodówce do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
W misce miksera stojącego, śmietanę razem skracając warzywa i margarynę, aż będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Dodać cukier puder i nadal mieszać, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
14
Wyjąć mieszaninę creme brulee z lodówki i dodać do maślanego. Ubij tę mieszankę na wysoki poziom, aż wszystkie składniki są w pełni włączone i bardzo puszyste.

Składniki

63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 funt kiełbasy klonowej, luzem lub wyjęte z dużej osłonki ogniwowej1 funt kiełbasy klonowej, luzem lub wyjęte z dużej osłonki ogniwowej12 łyżeczki czosnku w proszku1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaOrganiczny brązowy cukierOrganiczny brązowy cukier591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweekologiczny cukier trzcinowyekologiczny cukier trzcinowy3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweekologiczny cukier trzcinowyekologiczny cukier trzcinowy3831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweżółty owocowy roll-upżółty owocowy roll-up1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier surowy do bruleeingucukier surowy do bruleeingu0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowemleko sojowe1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mleko sojowemleko sojowe43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaskrobia z tapiokiskrobia z tapioki5321 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweekologiczna, niebielona biała mąkaekologiczna, niebielona biała mąka2Batoniki toffi Heath(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemargaryna wegańskamargaryna wegańska1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.margaryna wegańskamargaryna wegańska1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorganiczne skracanie warzyworganiczne skracanie warzyw
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn