Vegan Creme Brulee Maślanka Cupcakes jest wegańskie deser. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, sól, mleko sojowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Vegan Creme Brulee, Babeczki Crème Brûlée, oraz Babeczki Crême Bruleé dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Line standardowe Patelnie cupcake z 16 wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
W małej misce, ubij razem mleko sojowe i sok z cytryny; odstawić, aż mieszanina jest zsiadła. W średniej misce roztopić margarynę w kuchence mikrofalowej. Po stopieniu dodać cukier trzcinowy, mus jabłkowy, ekstrakt waniliowy i mieszankę mleka sojowego. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do mokrej mieszaniny i ubijać razem, aż wszystko jest równomiernie włączone z kilku kostek pozostałych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
1 1/3 Szklanki Melasy
Do Smarowania Wkładki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Prażone I Pistacje
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Soymilk
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Napełnij wkładki trzy czwarte pełne i piec, aż złoty i wykałaczka wyjdzie czysty, o 15 protokół. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Do montażu: Za pomocą dużej okrągłej końcówki lukier, rury obfite ilość Creme Brulee lukier na każdej babeczce. Przechowywać w lodówce babeczki, aż lukier jest dość sztywny, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
5
Umieścić cukier surowy w małej misce i zanurzyć szczyty babeczek w cukrze. Używając małego kuchennego palnika, podpal czubki babeczek (tylko część surowego cukru), aż cukier zmieni kolor na ciemny karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor Karmelowy
Cukier Surowy
Pokroić Na Kawałki
Pasek Skórki Cytrynowej
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow Torch
Cukierki Peachie-o
6
Połącz 1/4 szklanki mleka kokosowego z mlekiem sojowym, cukrem trzcinowym, skrobią z tapioki i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z Tapioki
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Przenieść mieszaninę do szklanej miski i umieścić w lodówce do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
W misce miksera stojącego, śmietanę razem skracając warzywa i margarynę, aż będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie Warzyw
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-o
13
Dodać cukier puder i nadal mieszać, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
14
Wyjąć mieszaninę creme brulee z lodówki i dodać do maślanego. Ubij tę mieszankę na wysoki poziom, aż wszystkie składniki są w pełni włączone i bardzo puszyste.