Wegańskie Babeczki Z Maślanką Creme Brulee

Wegańskie Babeczki Z Maślanką Creme Brulee
Vegan Creme Brulee Maślanka Cupcakes jest wegańskie deser. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, sól, mleko sojowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Vegan Creme Brulee, Babeczki Crème Brûlée, oraz Babeczki Crême Bruleé dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Line standardowe Patelnie cupcake z 16 wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W małej misce, ubij razem mleko sojowe i sok z cytryny; odstawić, aż mieszanina jest zsiadła. W średniej misce roztopić margarynę w kuchence mikrofalowej. Po stopieniu dodać cukier trzcinowy, mus jabłkowy, ekstrakt waniliowy i mieszankę mleka sojowego. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do mokrej mieszaniny i ubijać razem, aż wszystko jest równomiernie włączone z kilku kostek pozostałych.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
SoymilkSoymilk
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Napełnij wkładki trzy czwarte pełne i piec, aż złoty i wykałaczka wyjdzie czysty, o 15 protokół. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Do montażu: Za pomocą dużej okrągłej końcówki lukier, rury obfite ilość Creme Brulee lukier na każdej babeczce. Przechowywać w lodówce babeczki, aż lukier jest dość sztywny, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
5
Umieścić cukier surowy w małej misce i zanurzyć szczyty babeczek w cukrze. Używając małego kuchennego palnika, podpal czubki babeczek (tylko część surowego cukru), aż cukier zmieni kolor na ciemny karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
Cukier SurowyCukier Surowy
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Połącz 1/4 szklanki mleka kokosowego z mlekiem sojowym, cukrem trzcinowym, skrobią z tapioki i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
SoymilkSoymilk
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Trzepaczka dobrze połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Pozostałe mleko kokosowe połączyć z brązowym cukrem i wanilią w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić na wolnym ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Dodaj mleko kokosowe/mieszankę skrobi z tapioki do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Podgrzać na średnim ogniu, ubijając nieprzerwanie aż do zgęstnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
11
Przenieść mieszaninę do szklanej miski i umieścić w lodówce do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
W misce miksera stojącego, śmietanę razem skracając warzywa i margarynę, aż będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Dodać cukier puder i nadal mieszać, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
14
Wyjąć mieszaninę creme brulee z lodówki i dodać do maślanego. Ubij tę mieszankę na wysoki poziom, aż wszystkie składniki są w pełni włączone i bardzo puszyste.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn