Wegańskie Babeczki Z Maślanką Creme Brulee

Wegańskie Babeczki Z Maślanką Creme Brulee
Vegan Creme Brulee Maślanka Cupcakes jest wegańskie deser. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, sól, mleko sojowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Vegan Creme Brulee, Babeczki Crème Brûlée, oraz Babeczki Crême Bruleé dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Line standardowe Patelnie cupcake z 16 wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
W małej misce, ubij razem mleko sojowe i sok z cytryny; odstawić, aż mieszanina jest zsiadła. W średniej misce roztopić margarynę w kuchence mikrofalowej. Po stopieniu dodać cukier trzcinowy, mus jabłkowy, ekstrakt waniliowy i mieszankę mleka sojowego. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do mokrej mieszaniny i ubijać razem, aż wszystko jest równomiernie włączone z kilku kostek pozostałych.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Cp. CebulaCp. Cebula
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
SoymilkSoymilk
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Napełnij wkładki trzy czwarte pełne i piec, aż złoty i wykałaczka wyjdzie czysty, o 15 protokół. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
4
Do montażu: Za pomocą dużej okrągłej końcówki lukier, rury obfite ilość Creme Brulee lukier na każdej babeczce. Przechowywać w lodówce babeczki, aż lukier jest dość sztywny, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
5
Umieścić cukier surowy w małej misce i zanurzyć szczyty babeczek w cukrze. Używając małego kuchennego palnika, podpal czubki babeczek (tylko część surowego cukru), aż cukier zmieni kolor na ciemny karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
Cukier SurowyCukier Surowy
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Połącz 1/4 szklanki mleka kokosowego z mlekiem sojowym, cukrem trzcinowym, skrobią z tapioki i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
SoymilkSoymilk
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Trzepaczka dobrze połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Pozostałe mleko kokosowe połączyć z brązowym cukrem i wanilią w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić na wolnym ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
9
Dodaj mleko kokosowe/mieszankę skrobi z tapioki do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Podgrzać na średnim ogniu, ubijając nieprzerwanie aż do zgęstnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
11
Przenieść mieszaninę do szklanej miski i umieścić w lodówce do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
W misce miksera stojącego, śmietanę razem skracając warzywa i margarynę, aż będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Dodać cukier puder i nadal mieszać, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
14
Wyjąć mieszaninę creme brulee z lodówki i dodać do maślanego. Ubij tę mieszankę na wysoki poziom, aż wszystkie składniki są w pełni włączone i bardzo puszyste.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn