Wegański Sernik Cytrynowy
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 380 kalorii, 5G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Jeśli 95 centów za porcję spada w budżecie, wegański sernik cytrynowy może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier, zamiennik jaj ener-g i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wegański Sernik Cytrynowy, Cytrynowy Kurkuma Wegański Sernik Z Jagodami, oraz Wegańskie Malina Cytryna Chia "Sernik".
Instrukcje
Aby zrobić skórkę, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Lekko pokryć 9-calową patelnię springform sprayem do gotowania.
Umieść krakersy graham w robocie kuchennym i proces, aż zostaną posiekane na drobne okruchy. Powinno być około 1 1/2 szklanki okruchów.
Dodaj roztopione masło, cukier i cynamon (jeśli używasz) i pulsuj, aż mieszanina będzie przypominać mokry piasek.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na dnie patelni. Użyj DNA płaskiego kubka do picia, aby delikatnie nacisnąć okruchy na miejsce.
Piec, aż skorupa jest lekko rumiane i firmy, o 12 do 14 protokół.
Wyjąć skórkę z piekarnika i odstawić. Zostaw włączony piekarnik.Tymczasem przygotuj cheesecake.In Robot kuchenny lub za pomocą miksera elektrycznego i dużej miski, połączyć zamiennik jaj i wody. Proces lub ubijać przez 2 minuty, lub aż gęste i kremowe.
Dodać serek i proces lub ubijać, aż kremowy, o 30 sekund. Ubij w cukrze, wanilii, soku z cytryny i skórki z cytryny.
Przenieść ciasto na przygotowaną skórkę i wygładzić wierzch.
Piec, aż środek ledwo jiggles, gdy patelnia jest dotknięta, a góra jest dmuchany i złoty brąz, około 1 godziny.
Niech sernik ostygnie na patelni na stelażu przez co najmniej 1 godzinę. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny (najlepiej 24 godziny) przed podaniem.