Wegańskie Pesto z Suszonych Pomidorów
Wegańskie pesto z suszonych pomidorów to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i laktoowowegetariański przepis na 4 porcje. Ten dodatek ma 185 kalorii , 2 g białka i 19 g tłuszczu na porcję. Za 1,25 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 68 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści bazylii, liście bazylii, orzeszki piniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje doskonałą ocenę Spoonacular wynoszącą 87% . Podobne przepisy to : Farfalle z pesto z suszonych pomidorów, kiełbasą i koprem włoskim , Sałatka z komosy ryżowej i ciecierzycy z suszonymi pomidorami i suszonymi wiśniami oraz Serek śmietankowy z suszonymi pomidorami i ciastem pesto .
Instrukcje
Umieść bazylię, pomidory, czosnek, sól i orzechy w elektrycznym robocie kuchennym lub blenderze. Zmiksuj.
Dodawaj powoli oliwę z oliwek i mieszaj, aż mieszanka uzyska pożądaną konsystencję.