Wegańska Raita

Wegańska Raita
Przepis Wegańskie Raitan jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 190 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi tę przystawkę. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ogórek, prażone orzeszki ziemne, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to palak raitan lub easy szpinak raita / raita s, burhani raita, jak zrobić burhani raita / boorani raita, oraz cebula raita, jak zrobić cebulę raita | pyaaz ka raita.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn