Wave Your Flag Cake
Wave your Flag Cake to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 18 porcjami. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 165 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jagody, żelatynę marki jell-o, kostki lodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wave Your Flag ' Cake, Wave Your Flag Cheesecake, oraz Tort Flagowy.
Instrukcje
Pokroić 1 szklankę truskawek; odstawić. Pozostałe truskawki pokroić o połowę; odstawić na bok.
Wymieszać wrzącą wodę do suchej żelatyny wymieszać w dużej misce 2 minuty, aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj wystarczającą ilość lodu do zimnej wody, aby zmierzyć 2 szklanki.
Dodaj do żelatyny; mieszaj, aż lód się stopi. Przechowywać w lodówce 5 minut lub aż lekko zgęstnieje (konsystencja białka). Tymczasem dolna linia 13x9-calowe danie z plasterkami ciasta.
Do zagęszczonej żelatyny dodać pokrojone truskawki i 1 szklankę jagód; delikatnie wymieszać. Łyżka na plastry ciasta.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.
Posmarować ubitą polewą żelatyną. Ułóż połówki truskawek na bitej polewie na "paski" flagi."Ułóż pozostałe 1/3 szklanki jagód na bitej polewie dla" gwiazdek. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.