Wasabi Limonkowa Sałatka krabowa w kubeczkach ogórkowych
Wasabi Limonkowa Sałatka krabowa w kubeczkach ogórkowych to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 60 porcjami. Jedna porcja zawiera 13 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pędy grochu, sok z limonki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka krabowo-ogórkowa w kubeczkach pomidorowych, Mini ciastka z sezamem, cebulką i limonką z majonezem Wasabi, oraz Kubki Ogórkowe Nadziewane Pikantnym Krabem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić ogórki w poprzek na obfite plastry o grubości 1/2 cala.
Wyciąć karbowaną okrągłą z każdego plasterka foremką do ciastek, a następnie wyjąć trochę mięsa ze środka każdej rundy za pomocą foremki do melonów lub małej łyżki, tworząc wcięcie, ale pozostawiając spód nienaruszony.
Razem ubić majonez i wasabi, następnie ubić sokiem z limonki i solą.
Rzodkiewki pokroić w bardzo cienkie plasterki krajalnicą. Połówki plastrów, a następnie pokroić w poprzek na bardzo cienkie paski. Przycinaj kiełki rzodkiewki do długości 1 cala, mierząc od góry kiełka i odrzucaj Pozostałe łodygi. (Jeśli używasz pędów grochu, wyciąć sekcje z liśćmi na 1-calowe kawałki.)
Wymieszaj kraba, majonez wasabi, paski rzodkiewki i kiełki rzodkiewki, a następnie włóż małą łyżkę nadzienia do każdej filiżanki ogórka.
* Kubki ogórkowe mogą być formowane (ale nie napełniane) 1 dzień wcześniej i schłodzone, pokryte folią.* Majonez Wasabi można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Rzodkiewki można ciąć, a kiełki przyciąć 1 dzień wcześniej i schłodzić osobno w szczelnych plastikowych torebkach wyłożonych zwilżonymi ręcznikami papierowymi.* Mięso krabowe można zbierać na 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.