Warzywne"Spaghetti"
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj warzyw "Spaghetti". Ten przepis służy 8. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, pistacje, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Warzywa " spaghetti, Serowe Warzywne Ciasto Spaghetti, oraz Warzywny Sos Spaghetti.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Napełnij miskę do połowy lodem i wodą. Marchew pokroić spiralnym obcinaczem na długie, cienkie spirale (lub julienne). Następnie wytnij każde zwijanie w poprzek, aby wykonać sekcje o długości 3 cali. Marchewki blanszujemy w gorącej wodzie przez około 10 sekund.
Wyjąć i zanurzyć w lodowatej wodzie.
W misce ubić olej, sok pomarańczowy i ocet.
Dodać sól i dobrze wymieszać. Odstawić. Na małej patelni grzać pistacje, aż będą pachnące. Pokroić na kawałki. Pokrojone w kostkę buraki zmiksować w blenderze na gładką masę; odstawić na bok. Marchew wrzucić z sosem. Marchew podzielić na 8 małych talerzy. Łyżka 1 łyżka jogurtu na każdym talerzu, obok każdego Kopca marchewki, następnie łyżka 1 łyżka puree z buraków na wierzch jogurtu. Maliny i pistacje podzielić między talerze.
Dekoruj miętą i kolendrą.