Warzywa à la Barigoule z wanilią

Warzywa à la Barigoule z wanilią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać warzywa à la Barigoule z Vanillan spróbować. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 215 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 47 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową fasolę, brokuły, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Barigoule z warzyw wiosennych, Halibut A La Barigoule, oraz Linguine z brukselką Barigoule dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając małego ostrego noża, wyciąć całą skórkę ibiały rdzeń z cytryny; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Mięso pokroić w plastry grubości 1/4"; odstawić.
3
Linia duża obramowana blacha do pieczenia z ręcznikiem kuchennym. Brokuły gotować w dużym garnkuwrzątając osoloną wodę przez 1 minutę. Użyj łyżki szczelinowej, przenieś do przygotowanego arkusza.Powtórz w tym samym garnku z marchewką, cebulą,szparagami i koprem włoskim, przywracając wodę do oleju między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
BrokułyBrokuły
MarchewMarchew
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
GarnekGarnek
4
Umieścić rosół z kurczaka w małym rondlu na małym ogniu i zeskrobać w nasionach z fasoli Vanilla; dodać fasolę. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
NasionaNasiona
5
Wyjąć z ognia; pozostawić do zaparzenia przez 10 minut.
6
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym garnku overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodaj marchew, cebulę, koper włoski i czosnek; gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
8
Dodać kolendrę, kolejne 3 składniki i wlać bulion. Przykryj pokrywką lekko uchyloną; gotuj na wolnym ogniu warzywa są kruche-delikatne, 12-15 minut. Wymieszać z brokułami i szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SzparagiSzparagi
KolendraKolendra
BrokułyBrokuły
BulionBulion
9
Za pomocą łyżki szczelinowej, przenoszonezabawki do ciepłego naczynia do serwowania. Bringbroth do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
10
Usuń bulion z ognia; whiskin pozostałe 2 łyżki oleju i 1 łyżeczka octu.Doprawić solą, pieprzem i dodatkowymi dodatkami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
PieprzPieprz
BulionBulion
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
11
Wlać sos overvegetables.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
12
Dekoruj plasterkami cytryny icilantro.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
13
W porcji: 139 kalorii, 8 g tłuszczu, 16 g węglowodanów
14
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia91
Magazyn