Zielenina ze smażonymi ostrygami i sosem maślanym to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka zieleni, czosnek, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maślanka smażone ostrygi z Kaparem Aioli, Mieszanka zieleni z sosem maślanym, oraz Sałatka z kurczaka smażonego z sosem maślano-szczypiorkowym dla podobnych receptur.