Warzywa z rzepy gotowane w bogatym bulionie wieprzowym

Warzywa z rzepy gotowane w bogatym bulionie wieprzowym
Warzywa z rzepy gotowane w bogatym surówce wieprzowej mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz szynki, warzywa musztardowe, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Bogaty Indyk, Bogaty Zapas Kurczaka, oraz Bogaty Domowy Kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 16 szklanki wody i wieprzowiny w bardzo dużym głębokim garnku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 1 1/2 godziny. Za pomocą sita lub łyżki szczelinowej usuń kawałki wieprzowiny z bulionu i wyrzuć. Czy z wyprzedzeniem: bulion można zrobić 2 dni wcześniej. Lekko schłodzić. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SitoSito
GarnekGarnek
2
Powrót bulion do wrzenia. Doprawić lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
3
Dodaj zielenie do bulionu dużymi garściami, pozwalając zieleni nieco więdnąć przed dodaniem więcej. Przykryć i gotować delikatnie na średnim ogniu, aż zielenie będą miękkie, około 10 minut dla zieleni musztardy i 20 minut dla zieleni rzepy lub jarmużu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
Ziele RzepyZiele Rzepy
ZieloniZieloni
BulionBulion
JarmużJarmuż
4
Odcedzić, rezerwując płyn do gotowania.
5
Przełożyć zieleninę do miski. Zwilżyć obficie płynem do gotowania (resztę płynu do gotowania należy zachować do innego użycia). Doprawić do smaku solą i dużą ilością pieprzu. Rozproszyć cebulę, w razie potrzeby, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia74
Magazyn