Warzywa wołowe Minestrone jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz marchew, mieloną wołowinę, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Minestron Warzywny, oraz Letnie minestrone warzywne.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, gotować boczek i mieloną wołowinę, aż dobrze zrobione, rozbijając wołowinę, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić tłuszcz i dodać marchew, czosnek, cebula i seler. Doprawić liściem laurowym, bazylią, rozmarynem i płatkami czerwonej papryki. Gotować przez około 5 minut lub aż cebula są przezroczyste. Wymieszać pomidory i bulion wołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Słonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Gotujemy na wolnym ogniu około 20 minut, następnie wkładamy ciecierzycę i łamane spaghetti. Gotować pod przykryciem, przez około 10 minut lub aż spaghetti będzie al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji