Warzywa wiosenne Au Gratin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać wiosenne warzywa Au Gratin spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 837 kalorii, 41g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Udaj się do sklepu i odbierz warzywa, musztardę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą, Kremowa Wiosenna Zapiekanka Warzywna Z Grana Padano Cookbook Re, oraz Patelnia z szynką i warzywami Au Gratin.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połącz VELVEETA, mleko i przyprawy w dużej misce do mikrofalówki. Mikrofalówka na wysokości 6 min., mieszając po 3 min.; odstawić.
Połącz warzywa w naczyniu do pieczenia 11x7 cali rozpylonym sprayem do gotowania.
Dodać mieszaninę VELVEETA; wrzucić do herbu.
Piec 40 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne.