Warzywa Pieczone
Pieczone warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koszernej soli, oliwy z oliwek, pomidorów koktajlowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Farro Z Pieczonych Warzyw I Pieczonych Pomidorów Dressing Przepis, oraz Pieczone warzywa z pieczonym hummusem pieprzowym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 400 F. połowę squasha, wyrzucić nasiona i pokroić w plastry 1/2 cala. Pokroić i obrać szparagi. Umyć pomidorki koktajlowe.
Ułożyć warzywa na blasze i wymieszać z oliwą z oliwek, solą i pieprzem. Piecz przez 40 minut, rzucając od czasu do czasu. Rezerwa 8 kawałki squasha, połowa szparagów, i tuzin pomidorków koktajlowych do innego użytku.
Pozostałe warzywa podajemy z tartą Tymiankową.