Warzywa Na Patelni

Warzywa Na Patelni
Patelnia warzywna jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz przyprawy, pietruszkę, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Patelnia z dorszem i warzywami dla dwojga, Patelnia Z Dorszem I Warzywami, oraz Patelnia Do Warzyw.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim-wysokim. Gotować i mieszać marchew, cebula, kapusta i zielony pieprz przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
KapustaKapusta
MarchewMarchew
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać pozostałe składniki; gotować i mieszać o 5 minut dłużej lub aż warzywa są gotowane do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn