Przepis warzywa korzeniowe Minestrone z boczkiem może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $1.7 za porcję. To danie główne ma 378 kalorii, 15g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, pasternak, środkowy boczek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Minestron Korzeniowo-Warzywny, Zupa Warzywno-Jęczmienna Z Boczkiem, oraz Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Usunąć boczek z patelni; rezerwy 1 łyżka kapieli na patelni. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać dyni i dalej 8 składników (przez czosnek) do kapieli na patelni; smażyć 8 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dyniowate Z Jadalną Skórką
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj rosół z kurczaka, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Wymieszać z niegotowanym makaronem; gotować 10 minut. Wymieszać w fasoli cannellini, sól, i pieprz; gotować 2 minut lub aż warzywa i makaron będą miękkie. Zupę podzielić równomiernie na 4 miseczki; na wierzch równomiernie polać boczkiem.